I survived!

Hemma efter studietidens första fest. Hade det varit en vanlig festkväll hade klockan just slagit 02:26, eftersom vi började festa kl 16:00...

Det är skumt hur man kan stå och dansa som om det inte fanns nån morgondag, med några människor man träffade för första gången tolv timmar tidigare. Verkar vara ett kul gäng, iaf gruppen I19 som är min grupp. De andra har jag inte umgåtts med särskilt mycket.

Stadsvandring imorrn, men eftersom Umeå är rätt bekant för mig (och ingen annan skulle gå) så skippar jag den och laddare inför morgonkvällens allsång och pubvandring. Istället tänkte jag fara på en cykeltur.

Sov gott alla.

Umebo.

Jahapp, då sitter man här. Stunden som jag delvis fasat, men förstått att jag måste uppleva. Min andra flytt hemifrån, till min första alldeles egna lägenhet. Eller lägenhet var väl att ta i, rum med egen toa och dusch (tack o lov).
Vattenkokaren kämpar för att få vattnet varmt och mackorna har inget smör, sen någon bestämde sig för att slänga det jag hade i kylskåpet.

Jag befinner mig alltså i Umeå. I en korridor. Ensammen. I väntan på att alla kompisar flyttar upp och jag förhoppningsvis får fler att umgås med. Spenderade dagen med Maia, som barmhärtigt tog sig an mig och visade mig runt på campus och i staden.

Älsklingen sover sött på Hagsta.

Imorrn börjar det stora äventyret!



Destination: Hököpinge

Så har vi nåt vår destination på denna resa; Hököpinge City. I mina öron låter det ungefär som Gottne City, men faktum är att man härifrån kan se Öresundsbron, som vi tog oss över för ganska exakt en månad sen.

Har inte hänt så mycket längs vägen, körde förbi ett flygplan som är ombyggt till en godisbutik...

Efter många bensinmacksbesök har jag nu äntligen införskaffat ett alldeles eget exemplar av Trailer. När saknaden efter Gustav blir för stor så får jag ta fram den och läsa om allt som den underbara killen har sagt.

Hursomhelst så är det sängdags nu, men vi kanske hörs nå mer på den här resan!

Sov gott.

Mot malmö!

Då gör vi ett litet inlägg och hoppas att det är nån som fortfarande läser detta. Sista jobbdagen igår och snart stundar skolstarten i umeå. För att få chans att umgås lite nu när gustav är borta mycket, så bestämde jag mig för att följa till Malmö. Nu har vi lämnat sovplatsen i Hedesunda och är på väg till Västerås för att hälsa på Fredrik hos Eva och Claes.

RSS 2.0