Tentasnack

Så har mitt livs första tentapluggsvecka börjat. Men inte med besked direkt, har tagit det lugnt. Man vill ju inte gå ut för hårt...eller?

Gustav har varit aktiv idag, börjat med maten, sen fick jag ta över för han skulle ta en lur... Han har även hunnit med att diska, spika upp telefonkabel, rensat avlopp, tagit undan tvätten. Tror jag ska övertala om han inte vill fortsätta jobba 7-16 som han gör nu. Det är ju himla behändigt att kunna roa sig med Friskis och sitta framför tv:n och se skumma dokumentärer medan han gör allt det där. Killar kan!

Mellansnack.

Om jag någon gång skulle få för mig att sälja mammas gamla cykel som numera är min Umeåcykel, så ska jag framhäva dess oförstörbara däck! Jag vet inte hur många glasbitar jag har cyklat på. De bara håller för allt.

Hursomhelst så hoppas jag att den fortsätter i samma anda resten av tiden här och att folk slutar kasta glasflaskor på marken, så hjälper det mina odds.

Min cykel är mina ben.

Söndag - svullodag.

En sån helg. Inget-göra-på-hela-dagen-lördagen resulterade i att jag fick det stressigt innan festen. Gick i skogen lite och hittade vad som liknade en offerplats..Bord och stolar i betong, ett till bord och en grill, allt i betong. Fortsatte och gå och mötte en kvinna som rastade sina katter. Hm..
Har faktiskt kommit på en ny maträtt! Sprängd älgkalops. Micrade fryst älgkalops vilket redovisade i en smäll och älgkalops överallt i micron...

Festen blev otroligt bra! Många suddiga minnen, speciellt hur jag lyckades cykla hem och hur jag kunde berätta för Gustav att han skulle få skjuts av mina privatchaufförer (vilket jag faktiskt kommer ihåg att jag sa). Badankan som jag hittade i min väska imorse har jag ingen aning om hur den kunde hamna där...

Nog om det, skönt slappande idag tillsammans med älsklingen, som än en gång körde upp på kvällen/natten.

Efter att ha tillbringat förra fredagen med att skruva upp hela datorn så kom vi fram till att det inte är nån idé att köpa gångjärn. Jag är istället på jakt efter en dator för max 2000:- , sen skulle jag behöva en hålslagare och en häftapparat om nån vill bli av med/sälja billigt.

Sovdags nu och studiebesök på Coop distributionscentral imorrn bitti!

Äntligen fredag!

Och så skönt det är! Fredagsgodis med massor av god choklad, te, internet och usla tv-program, en härlig fredagskväll på Stippan helt enkelt. Saknar dock min bättre hälft, som jag verkligen hoppas besöker mig på söndag...

Efter en heldag med två gästföreläsningar och en min första case-diskussion någonsin, så känns det rätt skönt att varva ner med att göra minsta möjliga. Case-diskussionen gick bra, tror jag, jag klämde fram nån mening iaf... Nu är det bara PM-redovisning till veckan och tentan om två veckor kvar. Sen börjar vi med marknadsföring, vilket förhoppningsvis kommer bli superintressant!

Imorrn är det fest, uppdragsredovisning på E-puben.

Här bjuds det på en skön bild från Höga Kusten. Med snygga Jiwe som modell!


HEMMA!

Efter lite grupparbete imorse så drog jag hemåt för lite inventering på jobbet. Kanske inte det första man roar sig med, men det ger cash. Och cash är bra. Jobb imorrn och även på lördag. Kalla mig dum, för det har jag lust att göra. Inte det smartaste att jobba så mycket när det är mycket plugg som väntar. Men för att ta ett irriterande citat från mamma och pappa "Det ordnar sig". Jaja, får väl se till att det gör det.

Sugen på fest på lördag, men orkar inte dra upp till Ume där en insparksfest går av stapeln. Siktar på nästa lördag då vi ska få visa upp våra fina bytesvaror. Borde lägga upp en fin bild på våra grejer. Vi var ju riktigt duktiga den där lördagen runt midnatt när vi (iaf jag) fortfarande befann oss i dimman och lyckades byta till oss massvis med prylar.
För de oinvigda så fick alla nollor i de olika faddergrupperna varsin tändsticksask som under tre veckor skulle bytas mot nåt bättre osv. Den som då nästa lördag har den dyraste saken vinner tävlingen. Vi får se till att göra ett ryck under veckan...

Lite plugg nu innan Gugge kommer hem!

Plugg, plugg, plugg.

Idag har det varit stenhårt pluggande. Lika bra att köra igång hårt när man ska göra ett projektarbete på två veckor. Och läsa boken inför tentan samtidigt. Just nu gör jag allt som inte har med det att göra. Tvättar, gör iordning te, går på info-kväll om att jobba på E-puben, äter banan, ja ni förstår grejen. Ska dock försöka läsa ett kapitel ordentligt ikväll och komma på nåt bra till projektarbetet.

Imorrn är det stora hemåkardagen! Iofs är varje gång jag åker hem till Ö-vik en sån dag. Älskar Ö-vik. Det är så litet och bra. Och där bor Gustav. Nu veckopendlar jag bara till Umeå (det känns så mycket bättre att säga så), så Ö-vik är alltid hemma för mig.
På fredag finns jag på plats på jobbet och sliter.

Måste lägga ut en efterlysning, söker med ljus och lykta efter gångjärn till min älskade HP-laptop. Man tappar lite meningen med en bärbar dator när man alltid måste ha den mot en vägg eller nåt som håller den uppe, eftersom den för nån dag sen gav upp och skärmen kan numera inte stå av sig själv. Så gångjärn till en HP Pavilion zv6000 sökes!

Dags att göra lite nytta kanske?

RSS 2.0