Tentafirande

Sjätte tentan avklarad och det känns väl rätt ok. Blir besviken om jag inte får godkänt, men visst önskar jag (som alltid) att jag läst mer i början av momentet. Nästa gång kanske...

Body Pumpade ur mig alla aggressioner efter tentan, så nu är jag glad som en lärka och längtar efter buffén som vi ska klämma i oss på Corona. Medelhavsbuffé för 59 kr är svårt att tacka nej till...tänk om de har souvlaki och grekisk sallad? Mumma!

Hemfärd till Ö-vik sent ikväll, så den som är en nattsuddare får gärna ringa och hålla mig vaken...

Städa rummet lite nu, sen MAT!!!!

Hej, jag heter P. Ucko

Den nybakade sockerkakan som vi klämde i oss i går kväll höjde energinivån på tok för mycket. Vilket innebar att båda två var grymt pigga vid vanlig sovtid och humornivån höjdes upp över skyarna när vi började fundera på roliga namnkombinationer, som man faktiskt kan heta (fast som tyvärr ingen heter, iaf enligt hitta.se):

Karl Hygge
Nagel Trång
Maria E. Trång
Inge Snygg
Peter Ucko (P. Ucko)

Hysteriskt kul kl ett på natten....

Kommunfjället

Söndag igen... I tilfällig brist på oroskänslor inför tentan och brist på motivation att faktiskt kika i böckerna, så tänkte jag lägga upp lite härliga bilder från Björk (stugan).





Bilderna får tala för sig själv...



Att bygga en isbar. Och tvingas inse att den smälter ner varje vår... Rykten gör gällande att det var smygpremiär i helgen, men vi får köra en hejdundrande invigningsfest på påsk (om den inte smällt). Årets version har en köksingång för personalen och är i flera nivåer så att även de allra minsta besökarna får hänga i baren.



Använda hammocken på vintern? Ja, det gör väl alla?!  ;-)

Sov gott!

Kategori: Störande grannar

Mamma tyckte det skulle vara trevligt om jag uppdaterade bloggen, så därför passar jag även på att klaga lite... Sitter och tentapluggar och förutom att det är tråkigt och jag är trött, så är det nån dumskalle som spelar techno/house/dance högt på våningen under. Då man kan höra orden i texten genom ett tjockt lager av betonggolv/tak och man känner hur det vibrerar, då är det liiiite för högt. Så det så.

Men solen skiner ju!

God Morgon Sverige!

Hotell Sundby 08.02 Lördag den 7 mars

Så har vi tagit oss till ett gråmulet Sundby, Gustav sover, jag vill åka in till Stockholm. Vi tog oss i alla fall ner smärtfritt igår. Vid ankomst till Dalängsvägen hade Fredrik gjort en supersmarrig köttfärssås.
Just nu är det uppfräschning som gäller. Tyvärr verkar inte solen dyka upp just nu, men det kanske är annat väder inne i centrum... ;-)

Hörs hej!

Update

Helt slut i kroppen, känns som att Body Balance lockade fram den träningsvärk från igår (fysträning) som inte riktigt hade brutit ut än. Hur som helst så känns det super i kropp och sinne! Och det är inte bara träningen som har lockat fram den känslan, utan en kommande weekend-resa också... På fredag drar vi nämligen söderut, med Stockholm i sikte. Om inget oförutsett dyker upp naturligtvis. Promenader, god mat, lite shopping kanske och naturhistoriska. Blir spännande att se vad spontanresan bjuder på.

Nu ska mitt säljar-jag ta över och berätta om en underbar uppfinning som kallas resväska! Var på Rusta och såg att de tagit in väskan nedan. Den har fyra lättrullade hjul, som gör att man kan styra och dra väskan, istället för att bara kunna dra den. Helt onödigt kan många tycka (Gustav), men ända sedan jag såg den på Heathrow för drygt 2 år sedan (då Gottne-tjejerna kom och hälsade på) har jag velat ha en sådan... Den har som etsat fast i hjärnan. Kanske för att personen som hade den såg så cool ut... :-)


Bild från Rusta.se

För den som inte läste mellan raderna så står den på min önskelista ;-)

Sov gott allihopa!

JAAAAAAA!

Klarade tentan! Fira med popcorn?

RSS 2.0