Men vi hoppas att den når ända hem...

Längtar tills vi kommer hem och får packa upp alla grejer vi har köpt. Blev ju en hel del på Ullared...som jag sa till Gustav "det var lätt värt att handla upp alla pengar på Ullared och vara fattig nu..." Vår sträckkörning som pågått sedan kvart över två i eftermiddag har tagit oss till Ullånger. Vi avslutade vår vistelse i Gbg med en picnic på Ramberget. Jiwe hade gjort en fantastiskt god sallad som vi avnjöt i solen. Va riktigt skoj att vi hann ses en liten stund när vi liks "hade vägarna förbi"...

Imorgon tänker jag vara helt ledig och bara fixa och dona hemma. Börjar ju snart bli dags att packa väskan för en flytt norrut. Känns rätt tungt att lämna Nygatan 50, men skoj att få vara fadder och påbörja mitt andra av fyra år. Det är även dags att ta tag i träningen igen, jag fyndade ju faktiskt ett badminton-racket på Ullared, haha, hoppas att det är lika bra som Mattes!


23:41

En kortare sammanfattning innan sängdags!

Helt utmattad efter en dag på Ullared och kväll på Liseberg. Som vanligt kom köpdjävulen lika fort som vi satte första foten innanför dörren på Gekås; Malacos godissnören 3,95:- Taget!

Efter incheckning på Elite Park Avenue drog vi tillsammans med Micke till Liseberg, där jag för första gången i mitt liv "frivilligt" satte mig på en berg-och-dalbana...BALDER! Heeelt sjukt vad läskigt, men härligt det var.

Så ja. Nu blir det borstning av tanden och längtan efter hotellfrukost imorrn.



 

18:50

Åk ut i Göteborgs skärgård när ni har vägarna förbi! Har fått guidad tur runt Öckerö, Hönö, Fotö, Hälsö, säkert fler öar också. Det var Micke som skötte guidningen och vilka ställen! Fina hus, mysiga bostadsområden och härlig utsikt överallt. Det känns så otroligt skönt att kunna ha en lugn dag då man inte har så mycket bestämt utan man tar det som det kommer.
Har även ätit pizzornas pizza, en kebabpizza special, på pizzeria Pinan i Hönö hamn. Och den var något alldeles extra, fantastiskt god. Namnet på pizzerian kan ju annars skrämma bort stackars turister...

Nu ska vi iväg på affärn innan det blir bastu och imorrn blir det en dagstripp till Ullared!

00:18

201 km till Göteborrrg och rumpan börjar klaga på träsmak... Resan går smärtfritt förutom att vi drunknar i kablar och teknikprylar. GPS:en här, datorn där, laddare till alla grejer där... Gustav vill upplysa svärmor om att hennes kartbok och svärfars GPS fortfarande är överens. Missa inte att följa den spännande fortsättningen.

Nattens logi har grusats litegrann, nyckeln till rummet är borttappad, tro om de har kollat i nyckelskåpet? Får se om det blir att sova på parkbänk, i bil eller säng. Ser mycket fram emot hotellvistelsen på Elite Hotel Avenue, ryktena säger att det är fritt inträde till gym- och relax.

Har lite svårt att bestämma utflykten. Det finns tre alternativ; Ullared, Lager 157 eller Knalleland. Ullared vore ju trevligt, dags att köpa en ny kartong med knäckebröd!

Gustavs kulturtimmar kommer eventuellt bestå av ett besök på Älvsborgs fästning, dramatisk guidning utlovas i reklamen, vi är ju som sugna på att uppleva en liten repris från förra årets inlevelserika guide på Karlsborgs fästning.

Framförallt känns det väldigt trevligt att få åka ut på Öckerö och hälsa på Micke och Angelica. Kan även hända att vi hinner äta lunch med Jiwe och Perre när de kommer ner på onsdag, vore ju fantastiskt roligt.

And we're back

Jahapp, dags att dra igång den här karusellen igen då...

Funderar på att börja kliva upp fyra varenda dag, dagen får så himla många timmar då och allt som jag vill göra borde väl ändå få plats på de timmarna? Just nu känns det som att det borde vara mycket senare än det är och jag är vrååålhungrig. Sitter och smider planer om hur jag ska lyckas få Gustav att köpa pizza, för jag har totalt tappat lusten att laga mat (speciellt nu när jag är hungrig).

Avgång för vår resa till Göteborrrg blir imorrn efter jobbet. Tyvärr verkar det som att P och J inte tar sig ner till Götet innan vi åker hem, så det blir Micke som får vår odelade uppmärksamhet... ;) Nä, men nån dag ska vi iaf hälsa på han, sen blir det en sväng på Liseberg, ev. nån outlet som ligger utanför storstan och Gustav har hittat på att vi ska ha en "kulturdag". Den ska då innehålla någon form av kulturellt utflyktsmål, klassas inte Knalleland eller Ullared som det? ;-) Skulle tro att det blir ett besök på museum eller Universum, kanske åka Paddan om den fortfarande går...



RSS 2.0