00:18

201 km till Göteborrrg och rumpan börjar klaga på träsmak... Resan går smärtfritt förutom att vi drunknar i kablar och teknikprylar. GPS:en här, datorn där, laddare till alla grejer där... Gustav vill upplysa svärmor om att hennes kartbok och svärfars GPS fortfarande är överens. Missa inte att följa den spännande fortsättningen.

Nattens logi har grusats litegrann, nyckeln till rummet är borttappad, tro om de har kollat i nyckelskåpet? Får se om det blir att sova på parkbänk, i bil eller säng. Ser mycket fram emot hotellvistelsen på Elite Hotel Avenue, ryktena säger att det är fritt inträde till gym- och relax.

Har lite svårt att bestämma utflykten. Det finns tre alternativ; Ullared, Lager 157 eller Knalleland. Ullared vore ju trevligt, dags att köpa en ny kartong med knäckebröd!

Gustavs kulturtimmar kommer eventuellt bestå av ett besök på Älvsborgs fästning, dramatisk guidning utlovas i reklamen, vi är ju som sugna på att uppleva en liten repris från förra årets inlevelserika guide på Karlsborgs fästning.

Framförallt känns det väldigt trevligt att få åka ut på Öckerö och hälsa på Micke och Angelica. Kan även hända att vi hinner äta lunch med Jiwe och Perre när de kommer ner på onsdag, vore ju fantastiskt roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0