Buskis och popcorn.

Medans jag kommer ihåg det så vill jag tacka för tipset om omvandlare till cigarettuttaget, tyvärr har vi redan testat det...köpte en på Clas Ohlson, den klarar dator och kylbox, men inte plattång. Och när vi ändå talar om den så vill vi passa på att tacka Ge-Kås camping för möjligheten som fanns att duscha gratis och använda eluttaget!

Vi vill även klargöra att om vi inte bloggar på några timmar så kan ni vara lugn, för nu blir det inte mycket skrivet på en del timmar (taxan är dyr ute i Europa).



Gustav är förväntansfull och nervös inför den föreställning han har suktat efter sen han såg Snålvatten och Jäkelskap för allra första gången, det har blivit några timmar med dessa DVD boxar ...
Oj, nu är det Gustav som tar över passagerarsätet och bloggningen...




Hallo, Gustav här..
Nu har vi gjort ett förarbyte och rullar nu ner mot Barsebäck, hitanför Malmö där nattens läger blir.
Åter till "Solsting och snésprång"
Ser på bilden Dag-Otto och Ruben agera, Ruben som nybliven hotellägare.
Dagens andra mål (och enligt mig vitsen med hela resan) låg framför våra förväntansfulla fötter. Vi tog plats i god tid efter en middag på Falkenbergs torg och såg friluftsteatern fyllas. Detta hade vi, eller rättare sagt jag, väntat länge på.
Och nog blev vi nöjda alltid, tyvär en regnskur precis innan andra akten men med lite filtar och god vilja ordnade det sig.

Vi fick se en fars som handlade en något för visionär sågverksarbetare som köper ett hotell som kanske var i lite för stort behov av reparation, som Dag-Otto uttryckte sig:
-Det behöve(r) inte (r)ivas det (r)ammlar nä(r) som helst ändå.
Han har lite svårt att säga R.
I alla fall röran blev fullständig då fru hotelldirektör fick veta om affären och samtidigt hittade de sågverkets chef med ett litet vänsterprassel på nyss inhanlade hotell... KLART SEVÄRD!



Är det friluftsteater så är det. Ankorna promenerade omkring mellan sina förmodade bon och publiken. Även några måsar tog sig flygturer över publiken, utan att för den delen göra några olyckliga lämningar.

Måste säga några ord om Ullared jag med.
Detta var helt seiöst den märkligaste butik jag varit in på. Att kundvagnsgaraget var lika stort som en normal mataffär vet nu ju redan, men att man kunde gå från halv nio till kl fyra utan att passera samma hylla två gånger tycker jag var häftgt. Det är lögn att säga att det var jättekul hela dagen, men en sådan plåga var det inte då det fanns allt man kan tänka sig (förutom skor av nån anledning). Sedan hade man ju en del att se fram emot på kvällen ;).

Som redan tidigare medelat åker vi över gränsen i morgon och det blir tyst här fram till lördag e.m. men då får ni fullständig redogörelse om utlandsresan.

Tack o hej, på återseende om nån dag.

En sista sak bara, Cissi kör oss i 120km/h.. Helt lagligt, är visst nya hastighetsgänser på gång..

Kommentarer
Postat av: syrran

Vad roligt brorsan, att du äntligen fått sett denna fantastiska föreställning!!



Måste få åka till denna fantastiska butik, jag oxå! Förmodar att den där shoppingsinspirationen "lätt faller på"



Himmel vad skönt att det ordnat sig med korridoren, Cissi. Ser framemot nån Umeåresa framöver! :-)



Hälsa till Lubeck, Gustav och åk gärna en båttur! ,-) Nä, men det måste ju vara roligt att se staden, när någonting är öppet!! :-)



Jag skickar ett sms om beställningen! Ha det toppen och lycka till med tyskan!

Stor kram!

2008-07-18 @ 00:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0