Fjärde natten.



Resans fjärde uppvaknade kunde ha skett med denna utsikt, men nu var det egentligen bara så om man satt sig upp och sträckte på sig lite.

Vi har alltså tagit oss till Jönköping och tyvärr fått känna av storstaden.

En liten inblick i vår planering av sovplats igår kväll.
Version nr 1: Obs! Varning för känsliga läsare (läs; mammor). Vi hade planerat att stå rätt centralt den här gången. Vi började med att reka lite, kom på att vid Elmia området brukar det finnas grönområde, där blir det nog bra att slå läger. Vi fortsatte en bit i bostadsområdena runt Elmia och hittade till slut en skylt som visade på ett naturreservat.



Perfekt vändskiva, alldeles bredvid en förmodad gräddhylla och med första, bästa parkett till Vättern. Taget, tänkte vi, men när vi kom dit och skulle sova så hade en bil anlänt och stod skumt och väntade på nånting(?). Som tur var for den och vi kunde lugnt bädda ner oss och peta igång "Se upp för dårarna". Tyvärr så kom bilen tillbaka och hade sällskap av en till bil. Skit, tänkte Cissi och blev halvnervös.
1 timme och 23 min in i filmen så fick Cissi nog och ville åka. Så vi gjorde en snygg flykt från platsen (så var tanken iaf), vi hann åka ca 10 m innan Cissi kom på: KYLBOXEN! Helomvändning, snygg öppning av skjutdörren, hiva in kylboxen, några skor åker ur bilen, in med dom, stäng dörren och rivstart iväg. Smidigt. Upp till Domsand, där vi hade vår reservsovplats. Tror att det är en rätt populär badplats och framförallt båthamn.



Version nr 2, för mammor: Vi sov utanför polisstationen inatt (lägg märke till skylten längst upp i bilden) . Det var t.o.m. tv-övervakat så där sovde vi tryggt.

Efter fabriksförsäljning på Toms/Webes, så har vi nu avverkat Jkpg city. Mer ikväll!

fortsättning följer

Kommentarer
Postat av: Mia

smidigt och bra hör jag..

2008-07-16 @ 18:36:16
URL: http://miawiberg.blogg.se/
Postat av: syrran

Himmel vad roligt ni verkar ha!! Det är bra att ni är noga med sovplatser, så slipper vi vara oroliga hemma! :-) Längtar att läsa nästa inlägg... Sköt om er! stor kram!

2008-07-16 @ 19:06:24
Postat av: Anna

Jag vet hur det kan vara med skumma bilar (särskilt efter skumma bilaffärer)...så det är lika bra att vara på sin vakt! Det kanske inte såg lika charmigt ut vid polisstationen men bra mycket säkrare ;) Ha det fortsatt toppen! Kram o kör försiktigt!

2008-07-16 @ 19:15:49
Postat av: mamma g

version nr 2 mkt bra

2008-07-16 @ 19:23:45
Postat av: Oscar

Hahaha, jag älskar den här bloggen! Mycket bra! och ha det kanonbra!!!

2008-07-16 @ 21:18:58
URL: http://oscarfager.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Vad händer? Är det slut på ström i datorn? Befinner ni er i radioskugga? Har Cissis plattång dragit ur batteriet? Ni kan ju inte ha semester hela tiden! Uppdatera bloggen, det har ju gått nästen ett helt dygn. Snart måste jag gå ner till svärmor och läsa dagens ÖA i brist på litteratur ;)

2008-07-17 @ 16:12:53
Postat av: syrran

Kan bara hålla med föregående talare, en väldigt smart sådan! Ska man behöva ringa er för att höra hur ni har det?? Nä, kom igen NU!! Vi vill ha mera Kramis från en COGRBFKS (CissiochGustavsResedagBoks FanClubsstyrelseledamot)

2008-07-17 @ 16:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0