"Mjölk är för kalvar", citat: Pappa

Jag har en stor fråga till alla mjölkspecialister!
Tänk er detta scenario: Jag äter gröt med mjölk (som köptes igår) kl 9.30, glömmer mjölken framme, en vänlig själ ställer in mjölken i kylskåpet kl. 15:15. Den luktar inget speciellt och smakar mjölk, har det hänt nåt i typ bakteriväg medan den har stått framme? Kan man dricka den hela veckan utan att ådra sig sjukdomar...?

Kommentarer
Postat av: Oscar

Jag skulle tro att det antal dagar det tar mjölken att bli dålig i kylen förmodligen blivit färre när mjölken stått varmt och "processen" påskyndats.. :p Men samtidigt håller ju mjölken ibland längre än datumet också.. hehe

2008-11-11 @ 18:34:38
URL: http://oscarfager.blogg.se/
Postat av: Mia

ja du, vet inte.. gu va sugen påmjölk ja blev

2008-11-11 @ 19:49:55
URL: http://miawiberg.blogg.se/
Postat av: linnea w

lite skit har ingen dött av.



han i fönstret idag lär däremot ha dött av att han sket - med öppen dörr...

2008-11-12 @ 21:44:41
URL: http://linwe.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nördjohanna: mjölk surnar ganska lätt och det känns snabbt igen på både lukt och smak. Känner du däremot inget, är det relativt riskfritt.

2008-11-13 @ 19:36:24
URL: http://bofink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0