Lastbilssnack.

Hej, hej, hallå!

Först vill jag tacka alla som tittade förbi igår och smakade på rykande varma kanelbullar. Vi får väl hoppas att det inte är så länge innan vi får träffas sådär igen!


Just nu färdas vi mellan Sundsvall och Hudik, på väg till Uppsala. Hela konkarongen, tre lastbilar, en följebil och två flickvänner.
Kändes en aningen mer spännande att åka med Gustav, som ändå inte skulle sova hemma inatt, än att sitta hemma och sova i kurslitteraturen.




Här har vi fastnat i en bilkö, då halkan har orsakt många bilolyckor i Birstaområdet. 11 olyckor på en timme.
Just där ligger vi och blockerar två filer då folk har en tendens att vilja köra om stillastående bilar i kö. Gustav har en teori om att dessa omkörare tror att bilisterna i kön står i kö för att det är skoj. Detta gör Gustav mycket arg. Nästan-röd-i-ansiktet-arg. :)



Gustav hetsar en omkörare att köra på lite.

Nog om det, igår var det en fin regnig söndag. En söndag som fyra tappra människor skulle spendera med en utflykt till Skallbergsgrottan. Det såg ju trots allt ut att spricka upp/vara bättre väder i inlandet... Tyvärr så sprack det aldrig upp, utan det ösregnade från 11:00 när vi åkte dit, till 18:00 när vi kom hem. Den som har varit där vet att det kanske inte är så lämpligt att vara där när det regnar, men inte är vi de som störs av vädret. Trånga gångar och forsande vatten längs väggar och fötter sammanfattar det hela. Kan säga att jag var rätt glad att jag levde när vi kom upp. Värt att uppleva!

   



Gustav var beredd med pannlampan. Rekommenderas!



Innan vi gick till grottan hade vi tänt en eld i en raststuga som fanns på berget. Så när vi kom tillbaka slog vi på stort och gjorde en wok med kött, grönsaker och nudlar, dock kanske inte riktigt det första man tänker på när man packar fikakorgen...

1 timme till lunch!


Kommentarer
Postat av: Oscar

Haha, vilken picknick i det fria... Hoppas resan går bra - själv har jag precis kommit hem från första tentan och jag tror det gick bra.. :p

Ha det bra!

2008-10-06 @ 14:56:57
URL: http://oscarfager.blogg.se/
Postat av: FRÅN MAMMA MARIANNE

Aj! Aj! vi gick nog miste om nåt gott vi i går

men,det var ju den här höstförkylningen....

Kul att du följer med Gustav, kör försiktigt







2008-10-06 @ 17:57:00
Postat av: mamma

tack för igår, mycket bra initiativ av er.

jättegott med nybakade bullar och mjölk.

2008-10-06 @ 22:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0